Τι είναι η Σοφία

Ένα ακόμη πρόγραμμα... Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά;

Η Σοφία, όπως σύντομα θα διαπιστώσετε, δεν είναι ένα πρόγραμμα. Είναι πολλά προγράμματα μαζί. Είναι μια συλλογή προγραμμάτων που λειτουργούν είτε μαζί είτε ανεξάρτητα μεταξύ τους, σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Η διαφορά, δηλαδή, βρίσκεται στον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας της και -βέβαια- στην φιλοσοφία με την οποία έχει φτιαχτεί.

Για παράδειγμα, δεν έχει κανένα περιορισμό από το λειτουργικό πρόγραμμα του υπολογιστή (Windows, Apple ή Linux). "Παίζει" παντού! Άλλο παράδειγμα.. Από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσετε, αν δεν θέλετε, μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά μαζί της. Θα ασχολείται αυτή μαζί σας!(και μάλιστα με έναν τρόπο που θα σας εκπλήξει...)

Πάνω απ’ όλα, όμως, η Σοφία είναι ένα πρόγραμμα Ελεύθερης χρήσης. Ελεύθερη χρήση θα πει ότι –όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον- δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε απολύτως τίποτα για να έχετε όλα αυτά που έχουμε δημιουργήσει (αλλά και όσα άλλα προστεθούν στο πέρασμα του χρόνου). Όλες οι υπηρεσίες της Σοφίας, όταν τις χρησιμοποιείτε σε προσωπικό επίπεδο, διατίθενται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ*! Η Σοφία, όμως, προσφέρει και επαγγελματικές υπηρεσίες, με χρέωση.

Ποιες είναι αυτές οι υπηρεσίες; Τι μπορεί να σας προσφέρει η Σοφία;