Σοφία - Μεταπωλητές

Σας αρέσει η Σοφία; Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα απ' αυτό!

Ο πρωτοποριακός τρόπος και η φιλοσοφία με την οποία είναι φτιαγμένη η Σοφία ταιριάζει σε όλες τις επιχειρήσεις, όλους τους Συλλόγους, τα Ιδρύματα και τα Σωματεία. Όλοι μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και να βγουν ωφελημένοι από τη χρήση της. Το πιστεύετε αυτό;

Αν το πιστεύετε και εάν γνωρίζετε έστω και μια επιχείρηση (ή ένα Σύλλογο κ.λπ) που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη Σοφία και να κερδίσει από αυτόν τον νέο, επαναστατικό τρόπο επικοινωνίας, μην περιμένετε ούτε ένα λεπτό...

Γίνετε μεταπωλητής!

Εγγραφείτε στον κατάλογο μεταπωλητών της Σοφίας και κερδίστε, χωρίς να επενδύσετε απολύτως τίποτα, 27% από την κάθε χορηγία σε μια νέα επιχείρηση, Σύλλογο, Ίδρυμα ή Σωματείο.

Αν θέλετε κιόλας να επενδύσετε στη Σοφία (δείτε παρακάτω), τόσο το καλύτερο για εσάς! Το κέρδος σας θα εκτοξευθεί στο 47% (όλα μετρητά!) από την χορηγία σε μια νέα επιχείρηση, Σύλλογο, Σωματείο. Ποιος άλλος θα μπορούσε να σας το προσφέρει αυτό; Κανένας! Μόνο η Σοφία!...

Σκεφτείτε το! Χωρίς να επενδύσετε απολύτως τίποτα μπορείτε να κερδίσετε χιλιάδες Ευρώ! Αν πραγματικά σας αρέσει η Σοφία, πιστέψτε μας, το πρόγραμμα μεταπωλητών θα σας αρέσει περισσότερο!

Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες και για τους όρους με τους οποίους λειτουργεί η μεταπώληση στη Σοφία.

Είστε ηγέτης; Κερδίστε ακόμη περισσότερα!!

Όλοι κρύβουμε έναν ηγέτη μέσα μας! Είστε λογιστής, πωλητής, ασφαλιστικός σύμβουλος, άνθρωπος που έχει καλές δημόσιες σχέσεις; Φτιάξτε τη δική σας ομάδα και κερδίστε ακόμη περισσότερα χρήματα, όχι μόνο εσείς αλλά, ολόκληρη η ομάδα!

Πως γίνεται; Πολύ απλά καλέστε ένα φίλο σας ή μια φίλη σας να γίνει μεταπωλητής της Σοφίας και ενώ αυτός θα κερδίζει -ως άτομο- 27% από κάθε χορηγία (βλέπε παραπάνω) εσείς θα παίρνετε σαν δώρο από εμάς άλλο ένα 9,5% από τη χορηγία! Χωρίς να διακινδυνεύσετε τίποτα! Χωρίς να έχετε ασχοληθεί ούτε ένα λεπτό! Χωρίς να έχετε επενδύσει ούτε ένα (αριθμός: 1!) Euro!

Και αν οι φίλοι σας προσκαλέσουν κι άλλους φίλους τους να γίνουν μεταπωλητές της Σοφίας; Αν φτιάξουν τη δική τους ομάδα; Εσείς θα συνεχίζετε να κερδίζετε από τη χορηγία των φίλων των φίλων σας! Κι αν οι φίλοι των φίλων των φίλων σας δημιουργήσουν κι αυτοί τη δική τους ομάδα; Χαρά σας! Συνεχίζετε να κερδίζετε! Και πάει λέγοντας μέχρι 5 επίπεδα πιο κάτω...

Πατήστε εδώ για να δείτε τις λεπτομέρειες και τους όρους κάτω από τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να βγούμε όλοι κερδισμένοι απ' αυτό!

Επενδύστε στη Σοφία και κερδίστε, επιπλέον, άμεσα σε μετρητά, μέχρι και 20%!!!

Εάν είστε μεταπωλητής, επενδύστε στη Σοφία και εμείς θα σας επιστρέψουμε, εκτός από την προμήθειά σας 27%, επιπλέον, άμεσα σε μετρητά, μέχρι και το 20% των χρημάτων που επενδύσατε σε εμάς!

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Είναι πολύ απλό.

Ως μεταπωλητής, γνωρίζετε καλά, ότι για να μπορεί μια επιχείρηση να χρησιμοποιεί τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Σοφίας, πρέπει να πληρώσει 6 Ευρώ/πελάτη, το χρόνο. Εμείς, στη Σοφία, ζητάμε χρηματοδότες αλλά δεν θέλουμε να μπλέξουμε με ποσοστά στα κέρδη, δικηγόρους, συμφωνητικά κ.λπ.κ.λπ.

Γι αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς, τους άμεσους συνεργάτες μας, και σας κάνουμε μια πολύ ευθεία και τίμια πρόταση:

Θέλετε να προαγοράσετε αυτούς τους πελάτες με 20% έκπτωση, δηλ. με 5 Ευρώ;

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγείτε χαμένος! Η πώληση είναι στα χέρια σας! Το κέρδος είναι σίγουρο και ο κίνδυνος μηδενικός! Εσείς ορίζετε πόσα χρήματα θέλετε να επενδύσετε, εσείς κάνετε όλες τις επαφές με το Σύλλογο, το Σωματείο, την επιχείρηση και μόλις καταλήξετε σε συμφωνία, εμείς θα σας δώσουμε το κεφάλαιό σας και ακόμη 20%

Κερδίστε χωρίς κόπο, αβίαστα, επενδύοντας σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση, και πάρτε πίσω τα χρήματά σας συν (μέχρι) το 20% της επένδυσής σας. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους και τις εγγυήσεις που θα ισχύουν για την επένδυσή σας.