Καλώς ήλθατε στη Σοφία...

Ένα πρόγραμμα που ζωντανεύει τον υπολογιστή σας!

Ένας ολόκληρος κόσμος έχει στηθεί εδώ και πολύ καιρό μπροστά στα μάτια μας. Ένας κόσμος ψυχρός και αδιάφορος! Ένας κόσμος που ενώ φαινομενικά έχει φτιαχτεί για να διευκολύνει τη ζωή μας, στην πράξη μας κάνει νευρικούς και απόμακρους. Ο κόσμος των υπολογιστών!

Στην αρχή είχε όλες τις προϋποθέσεις για να μας κάνει όλους χαρούμενους... Τις επιχειρήσεις, γιατί έκανε πιο γρήγορα τη δουλειά τους. Τους απλούς χρήστες, γιατί τους προσέφερε μέσα που ποτέ δεν είχαν φανταστεί. Ήρθε και έφερε την ελπίδα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα... Μάταια όμως!

Τριάντα τόσα χρόνια μετά την μαζική εμφάνιση των προσωπικών υπολογιστών, τα πράγματα είναι μάλλον χειρότερα. Τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τον απλό χρήστη. Η ζωή έξω "τρέχει" αλλά οι υπολογιστές -ο κόσμος που στήθηκε μπροστά στα μάτια μας- πάντα εκεί. Το ίδιο σταθερός, ψυχρός και αδιάφορος! Καμία πρωτοβουλία, καμία εξέλιξη, καμία επαφή...

Όλα αυτά όμως μέχρι χθες! Από σήμερα και μετά τα πράγματα αλλάζουν!

Ήρθε η Σοφία!

Το πρόγραμμα που θα σταματήσει όλη αυτή την ρουτίνα και την ψυχρότητα! Το πρόγραμμα που δεν πρόκειται ποτέ να σας αφήσει μόνους και θα σας ξαφνιάζει, ευχάριστα, κάθε στιγμή! Επειδή είστε ένας πραγματικός, ζωντανός άνθρωπος.

Επειδή ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός!

Καλώς ήλθατε...