Σοφία για επιχειρήσεις

Μη φοβάστε να είστε διαφορετικοί...

Η Σοφία σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε άμεσα με όσους πελάτες θέλετε, όσες φορές θέλετε, με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους. Και όχι μόνο αυτό! Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο: Σε ποιους θα πάει το μήνυμα... Με ποιο τρόπο θα πάει... Πότε θα πάει... Πόσες φορές θα το δουν...Τι θα γίνει όταν το διαβάσουν...

Όλα είναι στην άκρη του χεριού σας! Διαβάστε!

Σε ποιους θα πάει: Σε όλους τους πελάτες μαζί; Γίνεται! Στους πελάτες που βρίσκονται σε μια ορισμένη περιοχή; Γίνεται! Σε έναν πελάτη μόνο ειδικά; Σε πελάτες που αγόρασαν ένα συγκεκριμένο προϊόν; Άλλο μήνυμα για πελάτες Λιανικής και άλλο για πελάτες Χονδρικής; Γίνεται!... Να στέλνετε μηνύματα εντός της Εταιρίας σας; Στους υπαλλήλους σας; Γίνεται!

Με ποιο τρόπο θα πάει: Σαν κείμενο (απλό ή HTML), θέλετε; Γίνεται! Σαν ιστοσελίδα; Γίνεται! Με βίντεο; Γίνεται! Με βίντεο από το YouTube; από το Vimeo; από το DailyMotion; Γίνεται! Σε Flash Object (.swf); Γίνεται! Με ήχο, με μουσική, με mp3, με τι θέλετε; Γίνεται! -Να στέλνετε αρχεία (word, .pdf, .avi, Excel, OpenOffice κ.λπ) μαζί με το μήνυμα; Γίνεται! Πατήστε πάνω στα μπλε γράμματα για να δείτε παραδείγματα. Τα παραδείγματα δουλεύουν μόνο μέσα από τη Σοφία.

Πότε θα πάει: Να το παραλάβουν χιλιάδες πελάτες άμεσα, εντός 10' λεπτών, από τη στιγμή που θα το εκδώσετε; Γίνεται! Να το πάρουν μια ορισμένη ώρα (π.χ. στις 11.30 π.μ.); Να το πάρουν μια ορισμένη μέρα και ορισμένη ώρα (π.χ. την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι); Γίνεται!

Πόσες φορές θα το δουν: Να δημιουργείτε καμπάνιες; Γίνεται! Να επαναλαμβάνεται το μήνυμα (αυτόματα) κάθε δυο ώρες; Γίνεται! Να βλέπουν το μήνυμα ορισμένες ημέρες και ώρες την ημέρα/εβδομάδα/μήνα; Γίνεται!

Τι θα γίνει όταν το διαβάσουν: Τι θέλετε να γίνει; Να πάνε στην ιστοσελίδα σας; Να δώσουν παραγγελία; Να επικοινωνήσουν μαζί σας; Τίποτα δεν έχουμε αφήσει στην Τύχη! Όλα Γίνονται!

Ενημερώστε τους! Για τα πάντα! Για την επιχείρηση, για τις δραστηριότητες, για τα καινούρια σας προϊόντα. Και για τα παλιά σας προϊόντα. Βοηθήστε τους να σας θυμούνται, να έχουν την καλύτερη γνώμη για εσάς. Ακόμη κι αν δεν έχετε τίποτα να πείτε, πείτε ένα "Γεια… Τι γίνεται; Είμαστε κι εμείς εδώ!".

Από τώρα και στο εξής δεν έχετε, πλέον, καμία δικαιολογία! Πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε*!


* Η Σοφία σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα Δίκτυο Ενημέρωσης (μέχρι 10 άτομα) χωρίς καμία χρέωση. Πριν προχωρήσετε διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τη Σοφία ή αν θέλετε να σας την παρουσιάσουμε κατ' ιδίαν, πατήστε εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα Επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.