Σοφία για επιχειρήσεις

Σταματήστε να πουλάτε!...

Αν έχετε επιχείρηση ή αν δουλεύετε σε επιχείρηση, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, η Σοφία θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις πωλήσεις και όλες τις δραστηριότητες σας με έναν τρόπο που ποτέ πριν δεν είχατε φανταστεί! Η Σοφία μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσετε να πουλάτε και να αρχίσετε να δίνετε λόγους στους ανθρώπους για να αγοράσουν από εσάς! Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με τρία απλά βήματα!

Είναι τόσο απλό; Ναι, είναι τόσο απλό! Γιατί είτε το θέλετε είτε όχι, η πώληση ήταν, είναι και θα είναι πάντα θέμα επικοινωνίας και στατιστικής!

Όσο περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν για το προϊόν σας (επικοινωνία), τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να το πουλήσετε (στατιστική). Ότι κι αν είναι το προϊόν σας: Καλό, μέτριο ή και κακό! Διαβάστε το ξανά : Όσο περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν για το προϊόν σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να το πουλήσετε .

Προσοχή! Επικοινωνία δεν είναι να τους στείλετε με e-mail τον τελευταίο τιμοκατάλογο ή το φυλλάδιο με τα καινούρια προϊόντα. Ούτε να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας για να γίνει πιο "ελκυστική". Αυτό το κάνουν όλοι…

Επικοινωνία είναι να τους παρουσιάσετε το ίδιο πράγμα με δέκα διαφορετικούς τρόπους, έτσι που κάθε φορά να τους εκπλήσσει, να τους κινεί την προσοχή! Να είναι πάντα (το προϊόν, η επιχείρηση) κάτι νέο, ενδιαφέρον, δροσερό !

Πατήστε εδώ, για να δείτε με πόσους τρόπους μπορεί να σας το προσφέρει αυτό η Σοφία.