Σοφία για Ιδρύματα, Συλλόγους & Σωματεία

Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας! Και όχι μόνο...

Ανεξάρτητα από το είδος και τον σκοπό της ένωσης στην οποία ανήκετε, είτε πρόκειται για το Σύλλογο του χωριού ή της γειτονιάς σας είτε για μια ΜΚΟ με πανελλήνια ή παγκόσμια εμβέλεια, η Σοφία μπορεί να σας βοηθήσει με χίλιους τρόπους να φέρετε τα μέλη σας πιο κοντά και στο τέλος να σας ενώσει όλους μαζί για την επιτυχία του σκοπού.

Η Σοφία θα σας βοηθήσει να μεταδώσετε τον ενθουσιασμό σας. Και όχι μόνο. Η Σοφία θα σας δώσει τη δυνατότητα να δώσετε ζωή σε όλες τις εκδηλώσεις σας, τις δράσεις σας, τις ωραίες στιγμές και τα απρόοπτα της κοινωνικής ζωής. Αρχίστε τώρα, κάνοντας τρία απλά βήματα:

Ενώστε όλους αυτούς τους ανθρώπους με μια κλωστή. Μια κλωστή που από μέσα της θα περνάνε συναισθήματα, μηνύματα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και προσκλήσεις για κοινή δράση και κοινωνική ζωή. Πατήστε πάνω στα μπλε γράμματα να δείτε πως γίνεται. Οι επιλογές σας είναι σχεδόν ανεξάντλητες. Μπορείτε να στείλετε από απλό κείμενο μέχρι html σελίδες, βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, επισυναπτόμενα αρχεία. Ότι θέλετε! Και όχι μόνο αυτό... Έχετε κι άλλες επιλογές...

Σε ποιους θα πάει; Σε όλους; Γίνεται! Σε ορισμένους μόνο (με δικά σας κριτήρια); Γίνεται! Σε όσους μένουν σε μια ορισμένη περιοχή; Γίνεται!

Πότε θα πάει; Να το παραλάβουν χιλιάδες, εκατομμύρια άνθρωποι άμεσα, εντός 10' λεπτών, από τη στιγμή που θα το εκδώσετε; Γίνεται! Να το προγραμματίσετε να το δουν μια ορισμένη ημέρα και ώρα; Γίνεται!

Πόσες φορές θα το δουν; Να δημιουργήσετε μια καμπάνια; Γίνεται! Να επαναλαμβάνεται τακτικά (σε ορισμένη ημέρα και ώρα); Γίνεται!

Τι θα γίνει όταν το δουν; Τι θέλετε να γίνει; Να μεταφερθούν στην ιστοσελίδα σας; Να επικοινωνήσουν μαζί σας; Να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση; Να σας απαντήσουν; Όλα γίνονται!

Κάντε τη διαφορά! Αρχίστε από σήμερα να επικοινωνείτε με ένα νέο, επαναστατικό τρόπο με τα μέλη σας. Δημιουργείστε το πιο "ζωντανό" ημερολόγιο που έγινε ποτέ και δείτε πόσο διαφορετικά αντιδρούν και συμμετέχουν οι άνθρωποι όταν έρθουν πιο κοντά. Πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε*!


* Η Σοφία σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα Δίκτυο Ενημέρωσης (μέχρι 10 άτομα) χωρίς καμία χρέωση. Πριν προχωρήσετε διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τη Σοφία ή αν θέλετε να σας την παρουσιάσουμε κατ' ιδίαν, πατήστε εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα Επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.